Katup Bola Pers Pimpin Gratis

  • Press Ball Valves Two O-Ring

    Pencet Ball Valves Two O-Ring

    Katup werni penet Bebas Timah dirancang kanthi koneksi pungkasan tekan-menyang-sambung karo manik inboard lan cincin EPDM O kanggo tembaga tembaga cepet lan gampang.

    Ukuran Range : 1/2 '' - 2 ''
    Pembukaan Port Valve : Pelabuhan Lengkap
    Operator Katup : Pegangan Lever
    Gaya Katup Katup: 2 potong
    Jinis Sambungan : Pencet-Pas
    Materi : Kuningan palsu palsu timah
    Suhu maksimal : 250°F
    Tekanan operasi maksimal : 200PSI - (Rating sambungan)
    Desain batang tahan blowout kanthi kemasan batang sing luwes
    Kaloro Struktur O-Ring
    Tahan Dezincification
    Gunakake mung nganggo tabung tembaga sing ditarik
    Fitur deteksi bocor
    Kanggo banyu ngombe sing adhem & adhem, sistem HVAC sing adhem lan aplikasi isolasi
    Cepet lan gampang dipasang
    Sertifikat: cUPC, NSF