Katup Angle

  • Angle valve F1960PEX x Compression Straight

    Katup sudhut F1960PEX x Komprèsi Lurus

    Katup sudut putar waktu tundhuk karo standar AS lan dirancang kanggo panggunaan banyu nganggo banyu, sing cocog kanggo sistem pipa.

    Katup werni kuningan muter
    Bahan Awak : Kuningan palsu palsu timah
    Lumahing : Plated Chrome
    Tekanan Makarya : 20 nganti 125 psi
    Range Suhu : 40°nganti 160°F
    Sertifikat : cUPC, NSF
    Rampung krom sing apik kanggo tampilan sing apik.
    Kompatibel karo pipa tembaga lan tabung lancar PEX
    Bisa dipasang ing garis teles
    Instalasi cepet lan gampang operasi

  • Angle valve F1807 PEX x Compression  Straight

    Katup sudhut F1807 PEX x Kompresi Lurus

    Katup sudut putar waktu tundhuk karo standar AS lan dirancang kanggo panggunaan banyu nganggo banyu, sing cocog kanggo sistem pipa.

    Katup werni kuningan muter
    Bahan Awak : Kuningan palsu palsu timah
    Lumahing : Plated Chrome
    Tekanan Makarya : 20 nganti 125 psi
    Range Suhu : 40°nganti 160°F
    Sertifikat : cUPC, NSF
    Rampung krom sing apik kanggo tampilan sing apik.
    Kompatibel karo pipa tembaga lan tabung lancar PEX
    Bisa dipasang ing garis teles
    Instalasi cepet lan gampang operasi

  • Angle valve Compression Straight

    Katup sudut Kompresi Lurus

    Katup sudhut bunder kuartal dirancang kanggo panggunaan omah kanthi banyu, cocog kanggo sistem pipa.

    Katup werni kuningan muter
    Bahan Awak : Kuningan palsu palsu timah
    Lumahing : Plated Chrome
    Tekanan Makarya : 20 nganti 125 psi
    Range Suhu : 40°nganti 160°F
    Sertifikat : cUPC, NSF
    Rampung krom sing apik kanggo tampilan sing apik.
    Kompatibel karo pipa tembaga
    Bisa dipasang ing garis teles
    Instalasi cepet lan gampang operasi