Sertifikat

Perusahaan iki wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu 1994, 2000, 2008 ISO9000, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001 - 2004 lan sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja OHSAS18001 - 2007, dirancang kanggo pipa PEX, katup bola, lan katup sudhut uga diproduksi ing negara-negara Amerika Utara lan wilayah NSF, CSA, UPC, UL lan produksi liyane. Sertifikasi produk

CE
CE

CE
CSA

CE
ISO9001

CE
ISO14001

CE
NSF

CE
OHSAS18001

CE
UL

CE
UPC

CE
UPC

CE
UPC

CE
UPC