Produk

  • Differential Pressure Constant Temperature Mixed Water Center

    Pusat Tekanan Campuran Suhu Konstan Diferensial

    1. Voltase dinilai: 220V 50HZ
    2. Jarak kontrol suhu katup campuran thermostatic: 35-60
    (setting pabrik 45)
    3. Sirah pompa sirkulasi: 6m (Kepala paling dhuwur)
    4. Rentang watesan suhu: 0-90(Setelan pabrik 60)
    5. Daya maksimal: 93W (Sistem runtime)
    6. Nyetel sawetara katup bypass tekanan diferensial: 0-0.6bar (Setelan pabrik 0.3bar) 7. Akurasi kontrol suhu:±2
    8. Tekanan nominal pipa: PN10
    9. Jembarane kurang saka 200 meter persegi 10. Bahan awak: CW617N
    11. Segel: EPDM

  • Angle valve F1960PEX x Compression Straight

    Katup sudhut F1960PEX x Komprèsi Lurus

    Katup sudut putar waktu tundhuk karo standar AS lan dirancang kanggo panggunaan banyu nganggo banyu, sing cocog kanggo sistem pipa.

    Katup werni kuningan muter
    Bahan Awak : Kuningan palsu palsu timah
    Lumahing : Plated Chrome
    Tekanan Makarya : 20 nganti 125 psi
    Range Suhu : 40°nganti 160°F
    Sertifikat : cUPC, NSF
    Rampung krom sing apik kanggo tampilan sing apik.
    Kompatibel karo pipa tembaga lan tabung lancar PEX
    Bisa dipasang ing garis teles
    Instalasi cepet lan gampang operasi

  • Press Ball Valves Two O-Ring

    Pencet Ball Valves Two O-Ring

    Katup werni penet Bebas Timah dirancang kanthi koneksi pungkasan tekan-menyang-sambung karo manik inboard lan cincin EPDM O kanggo tembaga tembaga cepet lan gampang.

    Ukuran Range : 1/2 '' - 2 ''
    Pembukaan Port Valve : Pelabuhan Lengkap
    Operator Katup : Pegangan Lever
    Gaya Katup Katup: 2 potong
    Jinis Sambungan : Pencet-Pas
    Materi : Kuningan palsu palsu timah
    Suhu maksimal : 250°F
    Tekanan operasi maksimal : 200PSI - (Rating sambungan)
    Desain batang tahan blowout kanthi kemasan batang sing luwes
    Kaloro Struktur O-Ring
    Tahan Dezincification
    Gunakake mung nganggo tabung tembaga sing ditarik
    Fitur deteksi bocor
    Kanggo banyu ngombe sing adhem & adhem, sistem HVAC sing adhem lan aplikasi isolasi
    Cepet lan gampang dipasang
    Sertifikat: cUPC, NSF

  • Brass Gas Ball Valve Flare x Flare Straight

    Flast Valve Ball Brass Gas x Lurus Flare

    Katup bola gas kuningan dianjurake kanggo digunakake kanthi instalasi alat gas lan disertifikasi kanggo digunakake karo gas alam, pabrik, campuran, petroleum cair (LP), lan campuran gas-udara LP.
    Ukuran Range: 3/8 '' - 5/8 ''
    Materi: Kuningan palsu
    Struktur Katup: 2 Piece
    Pungkasan Sambungan : Flare x Flare
    Maks. Tekanan: 125psi
    Range Suhu: -40°nganti 150°F
    Dering O-dobel kanggo mesthekake kinerja sing aman lan andal
    Operasi puter waktu kanggo kontrol aliran gampang / mati
    Batang sing diunekake metu
    T-nangani
    Sertifikat : CSA, UL

  • Brass Ball Valve FNPT

    Katup Bola Kuningan FNPT

    Katup bal Kuningan digunakake ing pipa perumahan lan komersial, sumur banyu, gas lan akeh aplikasi liyane.

    Ukuran Range: 1/4 "- 4"
    Bidang Aplikasi: Banyu panas & adhem & gas
    Materi: Kuningan palsu palsu timah
    Jinis: Pelabuhan Lengkap
    Tekanan normal: PN25 lan PN16
    Suhu kerja: -20 nganti 120°C
    Sambungan Utas Wanita
    Jeblugan Bukti Bukti
    Packing sing bisa disetel
    Gampang digarap lan diinstal
    Resistensi karat sing dhuwur
    Sertifikat: cUPC, NSF, UL, CSA

  • Brass Ball Valve F1807 PEX

    Katup Bola Kuningan F1807 PEX

    Katup bola kuningan F1807 PEX bisa digunakake ing sistem pipa PEX kanggo mateni aliran banyu. Dheweke dirancang miturut standar USA lan sesuai karo standar ASTM F1807 kanggo digunakake karo tabung PEX.

    Katup Bola Kuningan kanthi ujung F1807 PEX
    Ukuran Range: 3/8 "- 1"
    Bidang Aplikasi: Banyu
    Materi: Kuningan palsu palsu timah
    Desain 2-Piece
    Tekanan Maks: 400WOG
    PEX barb pungkasan tundhuk karo ASTM F1807
    Batang bukti blowout
    Packing sing bisa disetel
    Menangani Baja Plastik seng dengan Lengan Vinil
    Operasi sing gampang lan gampang dipasang
    Sertifikat: NSF, cUPC
    Tahan tembaga tahan tembaga bebas ditempa tembaga nolak korosi lan memenuhi syarat tanpa timbal
    Lamaran: Sistem PEX, pipa utawa pemanasan hidronik

  • Brass Ball Valve F1960PEX

    Katup Bola Kuningan F1960PEX

    Katup bola kuningan F1960 PEX bisa digunakake ing sistem pipa PEX kanggo mateni aliran banyu. Dheweke dirancang miturut standar USA lan sesuai karo standar ASTM F1960 kanggo digunakake karo tabung PEX.

    Katup Bola Kuningan kanthi ujung F1960 PEX
    Ukuran Range: 1/2 "- 1"
    Bidang Aplikasi: Banyu
    Materi: Kuningan palsu palsu timah
    Desain 2-Piece
    Tekanan Maks: 400WOG
    PEX barb pungkasan tundhuk karo ASTM F1960
    Jeblugan Bukti Bukti
    Packing sing bisa disetel
    Menangani Baja Plastik seng dengan Lengan Vinil
    Operasi sing gampang lan gampang dipasang
    Sertifikat : NSF, cUPC
    Lamaran: Sistem PEX, pipa utawa pemanasan hidronik
    Gunakake nganggo alat lan cincin ekspansi PEX
    Kuningan palsu tempel tahan resisten nolak korosi lan memenuhi syarat tanpa timbal

  • Brass Boiler Valve with Drain  NPT Male x Hose Thread Male

    Katup Dandang Kuningan kanthi Saluran NPT Pria x Utas Selang Pria

    Katup ketel kuningan cocok kanggo sistem pemanas lan uga digunakake minangka outlet sambungan selang kanggo layanan banyu eksternal.

    Materi: Kuningan palsu
    Rating Suhu: -20 F nganti 180 F
    Rating Tekanan: 125 psi
    Jinis Inlet: MNPT
    Jinis Outlet: Selang Pria
    Pegangan rodha wesi multi puteran
    Kanggo digunakake nganggo banyu, minyak
    Kanggo Aplikasi Panas lan Kadhemen
    Cocog kanggo sistem pemanas & pipa
    Tahan Korosi & tahan Dezincification
    Awak kuningan kapasitas gedhe kanthi outlet 65-Derajat

  • Brass Ball Valve Female threads

    Katup Bola Kuningan Utas wanita

    Katup bal tembaga digawe saka kuningan palsu lan dioperasikake nganggo gagang, gampang dibukak lan ditutup, digunakake kanggo plumbing, pemanasan, lan pipa.

    Jinis: Pelabuhan Lengkap
    Desain 2 Piece
    Tekanan kerja: PN25
    Suhu kerja: -20 nganti 120°C
    ACS APPROVED, standar EN13828
    Tuas gagang ing baja.
    Awak kuningan sing dilapisi nikel nolak korosi
    Struktur gagang anti jotosan

  • Brass Bibcock

    Kuningan Bibcock

    Brass Bibcock minangka jinis katup bal kuningan, digawe saka kuningan palsu lan dioperasikake nganggo gagang, uga dijenengi keran taman kuningan, akeh digunakake kanggo pipa, pemanas, lan pipa.

    Tekanan kerja : PN16
    Suhu kerja : 0°C nganti 80°C
    Sambungan: Utas Utas lan Selang Pungkasan
    Jinis Instalasi: Tembok dipasang
    Awak ing kuningan dilapisi nikel.
    Tuas gagang ing baja.

  • Brass Flare Fitting

    Kuningan Flare Fitting

    Fitting Flare Kuningan uga digunakake ing Amerika Utara. Kompresi palsu Fitting SAE 45 Flare Nipple Selang Push Push On DOT Water Plumbing Brake Pipe
    BodyMaterial: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Low timbal
    Ukuran: 1/4 3/8 1/2 5/8
    3/4 1 11/4 11/2 2

  • Brass Hose Barb Fitting

    Kuningan Selang Barb Fitting

    Fitting Selang Kuningan Kuningan uga digunakake ing Amerika Utara. Perlengkapan pipa minangka jembatan ing sumber banyu, saluran, lan sistem pemanas.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 /
    Kuningan gratis timah / Kuningan Low timbal
    Ukuran: 1/8 3/16 5/16 3/8 1/2
    3/4 5/8 1 11/4 11/2 2
    1 / 4C 3 / 8C 3 / 4NH 3 / 4MNH 3 / 4FNH