Sugeng rawuh ing Wandekai

Zhejiang Wandekai Fluid Equipment Technology Co., Ltd (biyen dikenal minangka perusahaan Taizhou Wan De Kai Hardware Product Limited), didegaké ing taun 1995, dununge ing "ibukota katup China" - Zhejiang, Yuhuan, minangka sekumpulan desain produk lan pangembangan , produksi lan penjualan lan perdagangan minangka salah sawijining katup perusahaan profesional (plumbing). Produk umume dipérang dadi telung kategori: katup tembaga, perlengkapan tembaga, produk HVAC. Posisi produk ing kelas dhuwur, kelas, nyoroti kaluwihan lingkungan, yaiku Amerika Utara, Eropa lan pasar konsumen maju liyane.

PAWARTA TERBARU