Standar Eropa

  • Differential Pressure Constant Temperature Mixed Water Center

    Pusat Tekanan Campuran Suhu Konstan Diferensial

    1. Voltase dinilai: 220V 50HZ
    2. Jarak kontrol suhu katup campuran thermostatic: 35-60
    (setting pabrik 45)
    3. Sirah pompa sirkulasi: 6m (Kepala paling dhuwur)
    4. Rentang watesan suhu: 0-90(Setelan pabrik 60)
    5. Daya maksimal: 93W (Sistem runtime)
    6. Nyetel sawetara katup bypass tekanan diferensial: 0-0.6bar (Setelan pabrik 0.3bar) 7. Akurasi kontrol suhu:±2
    8. Tekanan nominal pipa: PN10
    9. Jembarane kurang saka 200 meter persegi 10. Bahan awak: CW617N
    11. Segel: EPDM

  • Brass Ball Valve Female threads

    Katup Bola Kuningan Utas wanita

    Katup bal tembaga digawe saka kuningan palsu lan dioperasikake nganggo gagang, gampang dibukak lan ditutup, digunakake kanggo plumbing, pemanasan, lan pipa.

    Jinis: Pelabuhan Lengkap
    Desain 2 Piece
    Tekanan kerja: PN25
    Suhu kerja: -20 nganti 120°C
    ACS APPROVED, standar EN13828
    Tuas gagang ing baja.
    Awak kuningan sing dilapisi nikel nolak korosi
    Struktur gagang anti jotosan

  • Brass Bibcock

    Kuningan Bibcock

    Brass Bibcock minangka jinis katup bal kuningan, digawe saka kuningan palsu lan dioperasikake nganggo gagang, uga dijenengi keran taman kuningan, akeh digunakake kanggo pipa, pemanas, lan pipa.

    Tekanan kerja : PN16
    Suhu kerja : 0°C nganti 80°C
    Sambungan: Utas Utas lan Selang Pungkasan
    Jinis Instalasi: Tembok dipasang
    Awak ing kuningan dilapisi nikel.
    Tuas gagang ing baja.

  • Brass PEX Sliding Fitting

    Kuningan PEX Sliding Fitting

    Fitting Sliding PEX Kuningan uga digunakake ing Pasar Eropa. Perlengkapan pipa minangka jembatan ing sumber banyu, saluran, lan sistem pemanas.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Timah Rendah
    Ukuran: 3/8 1/2 3/4 1 11/4 11/2 2
    16 20 25