Standar AS

  • Angle valve F1960PEX x Compression Straight

    Katup sudhut F1960PEX x Komprèsi Lurus

    Katup sudut putar waktu tundhuk karo standar AS lan dirancang kanggo panggunaan banyu nganggo banyu, sing cocog kanggo sistem pipa.

    Katup werni kuningan muter
    Bahan Awak : Kuningan palsu palsu timah
    Lumahing : Plated Chrome
    Tekanan Makarya : 20 nganti 125 psi
    Range Suhu : 40°nganti 160°F
    Sertifikat : cUPC, NSF
    Rampung krom sing apik kanggo tampilan sing apik.
    Kompatibel karo pipa tembaga lan tabung lancar PEX
    Bisa dipasang ing garis teles
    Instalasi cepet lan gampang operasi

  • Press Ball Valves Two O-Ring

    Pencet Ball Valves Two O-Ring

    Katup werni penet Bebas Timah dirancang kanthi koneksi pungkasan tekan-menyang-sambung karo manik inboard lan cincin EPDM O kanggo tembaga tembaga cepet lan gampang.

    Ukuran Range : 1/2 '' - 2 ''
    Pembukaan Port Valve : Pelabuhan Lengkap
    Operator Katup : Pegangan Lever
    Gaya Katup Katup: 2 potong
    Jinis Sambungan : Pencet-Pas
    Materi : Kuningan palsu palsu timah
    Suhu maksimal : 250°F
    Tekanan operasi maksimal : 200PSI - (Rating sambungan)
    Desain batang tahan blowout kanthi kemasan batang sing luwes
    Kaloro Struktur O-Ring
    Tahan Dezincification
    Gunakake mung nganggo tabung tembaga sing ditarik
    Fitur deteksi bocor
    Kanggo banyu ngombe sing adhem & adhem, sistem HVAC sing adhem lan aplikasi isolasi
    Cepet lan gampang dipasang
    Sertifikat: cUPC, NSF

  • Brass Gas Ball Valve Flare x Flare Straight

    Flast Valve Ball Brass Gas x Lurus Flare

    Katup bola gas kuningan dianjurake kanggo digunakake kanthi instalasi alat gas lan disertifikasi kanggo digunakake karo gas alam, pabrik, campuran, petroleum cair (LP), lan campuran gas-udara LP.
    Ukuran Range: 3/8 '' - 5/8 ''
    Materi: Kuningan palsu
    Struktur Katup: 2 Piece
    Pungkasan Sambungan : Flare x Flare
    Maks. Tekanan: 125psi
    Range Suhu: -40°nganti 150°F
    Dering O-dobel kanggo mesthekake kinerja sing aman lan andal
    Operasi puter waktu kanggo kontrol aliran gampang / mati
    Batang sing diunekake metu
    T-nangani
    Sertifikat : CSA, UL

  • Brass Ball Valve FNPT

    Katup Bola Kuningan FNPT

    Katup bal Kuningan digunakake ing pipa perumahan lan komersial, sumur banyu, gas lan akeh aplikasi liyane.

    Ukuran Range: 1/4 "- 4"
    Bidang Aplikasi: Banyu panas & adhem & gas
    Materi: Kuningan palsu palsu timah
    Jinis: Pelabuhan Lengkap
    Tekanan normal: PN25 lan PN16
    Suhu kerja: -20 nganti 120°C
    Sambungan Utas Wanita
    Jeblugan Bukti Bukti
    Packing sing bisa disetel
    Gampang digarap lan diinstal
    Resistensi karat sing dhuwur
    Sertifikat: cUPC, NSF, UL, CSA

  • Brass Ball Valve F1807 PEX

    Katup Bola Kuningan F1807 PEX

    Katup bola kuningan F1807 PEX bisa digunakake ing sistem pipa PEX kanggo mateni aliran banyu. Dheweke dirancang miturut standar USA lan sesuai karo standar ASTM F1807 kanggo digunakake karo tabung PEX.

    Katup Bola Kuningan kanthi ujung F1807 PEX
    Ukuran Range: 3/8 "- 1"
    Bidang Aplikasi: Banyu
    Materi: Kuningan palsu palsu timah
    Desain 2-Piece
    Tekanan Maks: 400WOG
    PEX barb pungkasan tundhuk karo ASTM F1807
    Batang bukti blowout
    Packing sing bisa disetel
    Menangani Baja Plastik seng dengan Lengan Vinil
    Operasi sing gampang lan gampang dipasang
    Sertifikat: NSF, cUPC
    Tahan tembaga tahan tembaga bebas ditempa tembaga nolak korosi lan memenuhi syarat tanpa timbal
    Lamaran: Sistem PEX, pipa utawa pemanasan hidronik

  • Brass Ball Valve F1960PEX

    Katup Bola Kuningan F1960PEX

    Katup bola kuningan F1960 PEX bisa digunakake ing sistem pipa PEX kanggo mateni aliran banyu. Dheweke dirancang miturut standar USA lan sesuai karo standar ASTM F1960 kanggo digunakake karo tabung PEX.

    Katup Bola Kuningan kanthi ujung F1960 PEX
    Ukuran Range: 1/2 "- 1"
    Bidang Aplikasi: Banyu
    Materi: Kuningan palsu palsu timah
    Desain 2-Piece
    Tekanan Maks: 400WOG
    PEX barb pungkasan tundhuk karo ASTM F1960
    Jeblugan Bukti Bukti
    Packing sing bisa disetel
    Menangani Baja Plastik seng dengan Lengan Vinil
    Operasi sing gampang lan gampang dipasang
    Sertifikat : NSF, cUPC
    Lamaran: Sistem PEX, pipa utawa pemanasan hidronik
    Gunakake nganggo alat lan cincin ekspansi PEX
    Kuningan palsu tempel tahan resisten nolak korosi lan memenuhi syarat tanpa timbal

  • Brass Boiler Valve with Drain  NPT Male x Hose Thread Male

    Katup Dandang Kuningan kanthi Saluran NPT Pria x Utas Selang Pria

    Katup ketel kuningan cocok kanggo sistem pemanas lan uga digunakake minangka outlet sambungan selang kanggo layanan banyu eksternal.

    Materi: Kuningan palsu
    Rating Suhu: -20 F nganti 180 F
    Rating Tekanan: 125 psi
    Jinis Inlet: MNPT
    Jinis Outlet: Selang Pria
    Pegangan rodha wesi multi puteran
    Kanggo digunakake nganggo banyu, minyak
    Kanggo Aplikasi Panas lan Kadhemen
    Cocog kanggo sistem pemanas & pipa
    Tahan Korosi & tahan Dezincification
    Awak kuningan kapasitas gedhe kanthi outlet 65-Derajat

  • Brass PEX Fitting F1960

    Kuningan PEX Fitting F1960

    Flux Cold Expansion Cold FX- Standar F1960 minangka produk populer ing Amerika Utara. Desain sing apik banget, cocog karo instalasi sing mbukak lan didhelikake
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Timah Rendah
    Ukuran: 3 / 8PEX 1 / 2PEX 5 / 8PEX 3 / 4PEX 1PEX 11 / 4PEX 11 / 2PEX 2PEX
    3/8 1/4 1/2 3/4 1 11/4 11/2

  • Brass Pipe Fitting

    Pas Pipa Kuningan

    Fipe Pipe Kuningan minangka produk utama ing perusahaan, kita bisa nyedhiyakake pas pipa kuningan ODM lan OEM.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Timah Rendah
    Ukuran: 1/8 3/8 1/2 3/4 1 11/4 11/2 2
    Jinis Utas: MIP FIP

  • Brass Compression Fitting USA

    Kompresi Kuningan Fitting USA

    Fitting Compression Kuningan USA uga digunakake ing Amerika Utara. Pipa kuningan pex pria selang gas pas adaptasi fittings kompresi kuningan cepat.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Timah Rendah
    Ukuran: 1/8 3/8 1/2 3/4
    1 / 8C 3 / 16C 1 / 4C 5 / 16C 3 / 8C 7 / 16C 1 / 2C 5 / 8C

  • Brass Fitting F1807 Elbow

    Kuningan F1807 Siku

    Kuningan PEX Fitting F1807 digunakake ing Amerika Utara. PEX Fitting digunakake ing sistem pipa PEX kanthi standar ASTM F-1807.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Timah Rendah
    Ukuran: 3/8 '1/2' 3/4 '1' 11/4 '11/2' 2 '
    3 / 8PEX 1 / 2PEX 5 / 8PEX 3 / 4PEX 1PEX 11 / 4PEX 11 / 2PEX 2PEX
    Standar: ASTM F-1807

  • Brass Flare Fitting

    Kuningan Flare Fitting

    Fitting Flare Kuningan uga digunakake ing Amerika Utara. Kompresi palsu Fitting SAE 45 Flare Nipple Selang Push Push On DOT Water Plumbing Brake Pipe
    BodyMaterial: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Low timbal
    Ukuran: 1/4 3/8 1/2 5/8
    3/4 1 11/4 11/2 2