Budaya Perusahaan

wandekai

BUDAYA PERUSAHAAN

Budaya

Perjuangan, Energi, Pragmatik, Inovatif

Tenet

Pelanggan dhisikAdhedhasar kualitas

Kebijakan kualitas

Kerja sing apik, ora ana bocor

Upaya kudu digawe kanggo ngembangake kapabilitas lan motivasi perusahaan, kanthi terus nambah penghasilan lan kesejahteraan para karyawan, lan njaluk kesepakatan antarane pangembangan perusahaan lan rasa seneng pribadi.

TANAMAN GARDEN

Kita ngerti pentinge makarya hijau & urip kanggo karyawan.

wandekai

wandekai

wandekai

R&D

Kemampuan R&D sing kuwat njaga perusahaan ing papan plumbing utama
Lab Profesional Kanthi Persetujuan CNAS
Nggawe kabeh sing sampurna ing saben tautan lan detail produk.
Proses manajemen R & D sing efisien kudu dipandu dening strategi pangembangan produk ilmiah, perusahaan Wandekai Copper mesthi tetep ing inti Ngatur Strategi "standarisasi kualitas", lan ngupayakake nggayuh tingkat maju internasional ing saben lapangan, kanggo njamin kualitas saben produk sing sampurna. .

wandekai

wandekai

wandekai

wandekai

wandekai

KUALITAS & INSPEKSI

wandekai

wandekai

PERALATAN PRECISI PUNING

Profesional kanggo katup lan perlengkapan
Kanthi multi sumbu, efisiensi dhuwur, kontrol biaya

wandekai

wandekai

wandekai

SKAL PROFUCTION

Asil Kualitas sing Sampurna saka Teknologi Lanjut
Kita nggunakake cara sing paling cocog kanggo produksi

wandekai

wandekai

wandekai

wandekai

LATIHAN

Kita ngerti pentinge latihan rutin kanggo perusahaan lan pelanggan.

wandekai

wandekai

wandekai

wandekai

wandekai

MANUSIA CORPLORATE

wandekai

wandekai

wandekai