Pas Kuningan

  • Brass Compression Fitting USA

    Kompresi Kuningan Fitting USA

    Fitting Compression Kuningan USA uga digunakake ing Amerika Utara. Pipa kuningan pex pria selang gas pas adaptasi fittings kompresi kuningan cepat.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Timah Rendah
    Ukuran: 1/8 3/8 1/2 3/4
    1 / 8C 3 / 16C 1 / 4C 5 / 16C 3 / 8C 7 / 16C 1 / 2C 5 / 8C

  • Brass Flare Fitting

    Kuningan Flare Fitting

    Fitting Flare Kuningan uga digunakake ing Amerika Utara. Kompresi palsu Fitting SAE 45 Flare Nipple Selang Push Push On DOT Water Plumbing Brake Pipe
    BodyMaterial: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Low timbal
    Ukuran: 1/4 3/8 1/2 5/8
    3/4 1 11/4 11/2 2

  • Brass Hose Barb Fitting

    Kuningan Selang Barb Fitting

    Fitting Selang Kuningan Kuningan uga digunakake ing Amerika Utara. Perlengkapan pipa minangka jembatan ing sumber banyu, saluran, lan sistem pemanas.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 /
    Kuningan gratis timah / Kuningan Low timbal
    Ukuran: 1/8 3/16 5/16 3/8 1/2
    3/4 5/8 1 11/4 11/2 2
    1 / 4C 3 / 8C 3 / 4NH 3 / 4MNH 3 / 4FNH

  • Brass PEX Fitting F1807

    Kuningan PEX Fitting F1807

    Kuningan PEX Fitting F1807 uga digunakake ing Amerika Utara. Perlengkapan pipa minangka jembatan ing sumber banyu, saluran, lan sistem pemanas.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Timah Rendah
    Ukuran: 3/8 1/2 3/4 1 11/4 11/2 2
    3 / 8PEX 1 / 2PEX 5 / 8PEX 3 / 4PEX 1PEX 11 / 4PEX 11 / 2PEX 2PEX

  • Brass Pipe Fitting

    Pas Pipa Kuningan

    Fipe Pipe Kuningan minangka produk utama ing perusahaan, kita bisa nyedhiyakake pas pipa kuningan ODM lan OEM.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Timah Rendah
    Ukuran: 1/8 3/8 1/2 3/4 1 11/4 11/2 2
    Jinis Utas: MIP FIP

  • Brass PEX Fitting F1960

    Kuningan PEX Fitting F1960

    Flux Cold Expansion Cold FX- Standar F1960 minangka produk populer ing Amerika Utara. Desain sing apik banget, cocog karo instalasi sing mbukak lan didhelikake
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Timah Rendah
    Ukuran: 3 / 8PEX 1 / 2PEX 5 / 8PEX 3 / 4PEX 1PEX 11 / 4PEX 11 / 2PEX 2PEX
    3/8 1/4 1/2 3/4 1 11/4 11/2