Katup ketel

  • Brass Boiler Valve with Drain  NPT Male x Hose Thread Male

    Katup Dandang Kuningan kanthi Saluran NPT Pria x Utas Selang Pria

    Katup ketel kuningan cocok kanggo sistem pemanas lan uga digunakake minangka outlet sambungan selang kanggo layanan banyu eksternal.

    Materi: Kuningan palsu
    Rating Suhu: -20 F nganti 180 F
    Rating Tekanan: 125 psi
    Jinis Inlet: MNPT
    Jinis Outlet: Selang Pria
    Pegangan rodha wesi multi puteran
    Kanggo digunakake nganggo banyu, minyak
    Kanggo Aplikasi Panas lan Kadhemen
    Cocog kanggo sistem pemanas & pipa
    Tahan Korosi & tahan Dezincification
    Awak kuningan kapasitas gedhe kanthi outlet 65-Derajat