Pusat Tekanan Campuran Suhu Konstan Diferensial

Katrangan singkat:

1. Voltase dinilai: 220V 50HZ
2. Jarak kontrol suhu katup campuran thermostatic: 35-60
(setting pabrik 45)
3. Sirah pompa sirkulasi: 6m (Kepala paling dhuwur)
4. Rentang watesan suhu: 0-90(Setelan pabrik 60)
5. Daya maksimal: 93W (Sistem runtime)
6. Nyetel sawetara katup bypass tekanan diferensial: 0-0.6bar (Setelan pabrik 0.3bar) 7. Akurasi kontrol suhu:±2
8. Tekanan nominal pipa: PN10
9. Jembarane kurang saka 200 meter persegi 10. Bahan awak: CW617N
11. Segel: EPDM


Detail Produk

Tag Produk

DETAIL PRODUK

Pusat banyu campuran ditrapake kanggo sistem pemanas ngisor. Campuran banyu suhu dhuwur saka sisih recourse pemanasan karo banyu sing sithik suhu saka banyu bali dadi panas.
1
Valve Katup knalpot: knalpot otomatis supaya sistem tetep stabil.
② Limit suhu: Nalika sistem tekan suhu debugging, watesan suhu, mungkasi pompa banyu linkage
③ Katup tekanan diferensial: njaga stabilitas internal sistem lan nglindhungi sistem
Valve Katup termostatik: nyetel suhu sing dibutuhake lan njaga suhu sing tetep
⑤ Katup saluran: gampang kanggo ngeculake limbah supaya entuk kinerja sing luwih apik
Zone Zona gir pompa banyu: 3 tingkat panyesuaian kanggo level kenyamanan sing beda.
⑦ Thermometer: nampilake suhu nyata, ngidini sampeyan ngontrol panggunaan sistem

CEGAHAN

1. Sadurunge piranti campuran banyu metu saka pabrik, katup campuran banyu termostatik, watesan suhu, katup bypass tekanan diferensial, lan tenaga pompa banyu wis disetel kanthi rutin; Miturut lingkungan panggunaan nyata, Sampeyan uga bisa nindakake debugging dhasar kanggo entuk pengalaman produk sing luwih apik.
2. Piranti campuran banyu kudu dipasang ing lokasi kanthi pembuangan lantai; luwih gampang kanggo pangopènan, perbaikan lan panggantos mbesuk, lan supaya ora kapitunan sampeyan.
3. Piranti campuran banyu kudu diinstal lan debug dening profesional HVAC; Pilih komponen sing cocog kanggo nyambungake peralatan, inlet banyu lan sistem bali ora bakal bisa digunakake yen dipasang kanthi cara sing ngelawan.

PRODUK Nuduhake

Kualitas sing apik yaiku seperangkat desain lan pengembangan produk, produksi lan penjualan lan perdagangan minangka katup perusahaan profesional (plumbing)

1

1

Pameran

1

1

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita