Katup Bal Kuningan

  • Brass Ball Valve F1807 PEX

    Katup Bola Kuningan F1807 PEX

    Katup bola kuningan F1807 PEX bisa digunakake ing sistem pipa PEX kanggo mateni aliran banyu. Dheweke dirancang miturut standar USA lan sesuai karo standar ASTM F1807 kanggo digunakake karo tabung PEX.

    Katup Bola Kuningan kanthi ujung F1807 PEX
    Ukuran Range: 3/8 "- 1"
    Bidang Aplikasi: Banyu
    Materi: Kuningan palsu palsu timah
    Desain 2-Piece
    Tekanan Maks: 400WOG
    PEX barb pungkasan tundhuk karo ASTM F1807
    Batang bukti blowout
    Packing sing bisa disetel
    Menangani Baja Plastik seng dengan Lengan Vinil
    Operasi sing gampang lan gampang dipasang
    Sertifikat: NSF, cUPC
    Tahan tembaga tahan tembaga bebas ditempa tembaga nolak korosi lan memenuhi syarat tanpa timbal
    Lamaran: Sistem PEX, pipa utawa pemanasan hidronik

  • Brass Ball Valve F1960PEX

    Katup Bola Kuningan F1960PEX

    Katup bola kuningan F1960 PEX bisa digunakake ing sistem pipa PEX kanggo mateni aliran banyu. Dheweke dirancang miturut standar USA lan sesuai karo standar ASTM F1960 kanggo digunakake karo tabung PEX.

    Katup Bola Kuningan kanthi ujung F1960 PEX
    Ukuran Range: 1/2 "- 1"
    Bidang Aplikasi: Banyu
    Materi: Kuningan palsu palsu timah
    Desain 2-Piece
    Tekanan Maks: 400WOG
    PEX barb pungkasan tundhuk karo ASTM F1960
    Jeblugan Bukti Bukti
    Packing sing bisa disetel
    Menangani Baja Plastik seng dengan Lengan Vinil
    Operasi sing gampang lan gampang dipasang
    Sertifikat : NSF, cUPC
    Lamaran: Sistem PEX, pipa utawa pemanasan hidronik
    Gunakake nganggo alat lan cincin ekspansi PEX
    Kuningan palsu tempel tahan resisten nolak korosi lan memenuhi syarat tanpa timbal

  • Brass Gas Ball Valve Flare x Flare Straight

    Flast Valve Ball Brass Gas x Lurus Flare

    Katup bola gas kuningan dianjurake kanggo digunakake kanthi instalasi alat gas lan disertifikasi kanggo digunakake karo gas alam, pabrik, campuran, petroleum cair (LP), lan campuran gas-udara LP.
    Ukuran Range: 3/8 '' - 5/8 ''
    Materi: Kuningan palsu
    Struktur Katup: 2 Piece
    Pungkasan Sambungan : Flare x Flare
    Maks. Tekanan: 125psi
    Range Suhu: -40°nganti 150°F
    Dering O-dobel kanggo mesthekake kinerja sing aman lan andal
    Operasi puter waktu kanggo kontrol aliran gampang / mati
    Batang sing diunekake metu
    T-nangani
    Sertifikat : CSA, UL

  • Brass Ball Valve FNPT

    Katup Bola Kuningan FNPT

    Katup bal Kuningan digunakake ing pipa perumahan lan komersial, sumur banyu, gas lan akeh aplikasi liyane.

    Ukuran Range: 1/4 "- 4"
    Bidang Aplikasi: Banyu panas & adhem & gas
    Materi: Kuningan palsu palsu timah
    Jinis: Pelabuhan Lengkap
    Tekanan normal: PN25 lan PN16
    Suhu kerja: -20 nganti 120°C
    Sambungan Utas Wanita
    Jeblugan Bukti Bukti
    Packing sing bisa disetel
    Gampang digarap lan diinstal
    Resistensi karat sing dhuwur
    Sertifikat: cUPC, NSF, UL, CSA

  • Brass Fitting F1807 Elbow

    Kuningan F1807 Siku

    Kuningan PEX Fitting F1807 digunakake ing Amerika Utara. PEX Fitting digunakake ing sistem pipa PEX kanthi standar ASTM F-1807.
    Bahan Awak: C69300 / C46500 / C37700 / Kuningan gratis timah / Kuningan Timah Rendah
    Ukuran: 3/8 '1/2' 3/4 '1' 11/4 '11/2' 2 '
    3 / 8PEX 1 / 2PEX 5 / 8PEX 3 / 4PEX 1PEX 11 / 4PEX 11 / 2PEX 2PEX
    Standar: ASTM F-1807