Babagan Kita

wandekai22

PROFIL PERUSAHAAN

Zhejiang Wandekai Fluid Equipment Technology Co., Ltd. (biyen dikenal minangka perusahaan Taizhou Wan De Kai Hardware Product Limited), didegaké ing taun 1995, dununge ing "ibukota katup China" - Zhejiang, Yuhuan, minangka set desain lan pengembangan produk, produksi lan penjualan lan perdagangan dadi siji katup perusahaan profesional (pipa). Produk umume dipérang dadi telung kategori: katup tembaga, perlengkapan tembaga, produk HVAC. Posisi produk ing kelas dhuwur, kelas, nyoroti kaluwihan lingkungan, yaiku Amerika Utara, Eropa lan pasar konsumen maju liyane.

Wilayah pabrik sing ana 56000square meter area konstruksi 32000square meter, luwih saka 500 karyawan, kalebu personel manajemen senior luwih saka 70. Perusahaan duwe peralatan produksi lan peralatan uji coba canggih, kalebu140 set alat mesin CNC, mesin impor khusus 35 set, profesional eksperimen, pusat uji coba 1.

Perusahaan iki wis lolos edisi1994, edhisi 2000, sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9000 Edisi 2008; Sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001 2004 lan OHSAS18001 - 2007 sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan, desain lan pangembangan manajemen PEX, katup bola, katup sudut uga liwat negara-negara Amerika Utara lan wilayah ing NSF, CSA, UPC, UL minangka sertifikasi produk.

TOUR FAKTOR

wandekai22

wandekai22

HISRTORY

Ing tanggal 5 Agustus, sajrone nyusun ulang organisasi ekonomi kolektif Yuhuan County, pemilik entuk hak kepemilikan lan operasi pabrik perbaikan mesin Longxi Yuhuan County.

Kanggo entuk medali emas "perusahaan industri 1994 taun 1994" dening pamrentah kabupaten lan pamrentah kabupaten, ing tanggal 4 Juni, pabrik ndandani mesin Yuhuan Longxi lan industri Taiwan Cheng Li Terbatas dening patungan patungan Share Ltd, nyipta Taizhou wad Hardware Co ., Ltd., lan entuk hak impor lan ekspor.

Ing wulan Desember, perusahaan kasebut dianugerahi "Taizhou Township Enterprise Award" kanthi apik dening Taizhou Township Enterprise Bureau.

Ing wulan Februari, perusahaan ditaksir dening panitia Partai kabupaten Yuhuan lan pamrentah kabupaten minangka 100 perusahaan industri paling dhuwur ing Kabupaten Yuhuan ing taun 1996. "Bangunan iki jembaré udakara 8658 meter persegi lan duwe area konstruksi udakara 4950 meter persegi ( saiki Departemen pemanas banyu lan Taizhou Wan Kai Kai Hardware Products Co., Ltd.) sing asli, lan wis digunakake. "Kopling ekspres manajemen banyu" sing dikembangake dening perusahaan dianugerahi rong hadiah kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi Pamrentah Yuhuan County ing taun 1997. "Sprinkler taman otomatis" sing dikembangake dening perusahaan kasebut dianugerahi telung hadiah ilmu pengetahuan lan teknologi kemajuan pamrentah kotamadya Taizhou ing taun 1997. "

Ing wulan Februari, area bangunan 939.51 meter persegi (saiki Departemen pemanas banyu lan Taizhou Wan Kai Kai Hardware Products Co., Ltd.) asli digunakake.

Pipa PEX, katup dering lan katup sudhut sing dirancang lan dikembangake dening awake dhewe uga wis lulus sertifikasi produk NSF, CSA lan UPC ing negara-negara Amerika Utara lan wilayah.

Sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001-2004 lan sertifikasi sistem manajemen kesehatan kerja OHSAS18001-2007

Lulus edhisi 1994, edhisi 2000 lan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9000 Edisi 2008.