Warta industri

  • Signing ceremony of global strategic cooperation agreement

    Upacara tandatangan perjanjian kerja sama strategis global

    Tanggal 30 Januari 2018, upacara penandatanganan kerja sama strategis global antara WandeKai lan WatTS dianakake. Watts minangka pimpinan global solusi banyu berkualitas kanggo setelan perumahan, industri, kotamadya, lan komersial. WandeKai wis nggawe hubungan kerjasama sing kuat karo Watts kanggo ...
    Waca liyane