Upacara tandatangan perjanjian kerja sama strategis global

04
Tanggal 30 Januari 2018, upacara penandatanganan kerja sama strategis global antara WandeKai lan WatTS dianakake.
Watts minangka pimpinan global solusi banyu berkualitas kanggo setelan perumahan, industri, kotamadya, lan komersial. WandeKai wis nggawe hubungan kerja sama sing kuat karo Watts luwih saka 10 taun kanthi produk berkualitas lan layanan sing apik. Kerja sama kita kalebu: Katup Pasokan Quarter Turn; Katup Pasokan Multi Turn; F1960 & F1807Fittings Kuningan ; Katup bal tembaga, lsp.
Mung nalika kerja sama bisa berkembang, kerja sama bisa menang-menang lan kerja sama bisa ditingkatake.
Kerja sama strategis adhedhasar pertimbangan win-win jangka panjang, adhedhasar kapentingan umum, kanggo nggayuh kerja sama sing luwih jero. Kaping pisanan, coba kepiye carane nggawe kepentingan umum jangka pendek lan jangka panjang. Strategi sing diarani yaiku nerusake kabeh, nganggep kepentingan saben liyane, lan nggedhekake kepentingan umum.
1. Kepiye ngerti banget babagan manajemen strategis perusahaan
Strategi - Pengambilan keputusan umume sajrone wektu sing cukup dawa
Strategi kasebut nduweni karakteristik nuntun, umume, jangka panjang, kompetitif, sistematis lan beboyo
2. Sinau babagan Model mental manajer
Model mental manajer nyebabake macem-macem jinis keputusan strategis sing nemtokake kinerja perusahaan
Panginten - tumindak - pakulinan - watak - takdir
3. Keuntungan Kompetitif lan daya saing inti
Keuntungan kompetitif yaiku sawetara faktor utawa kompetensi sing ngidini perusahaan bisa ngatasi pesaing kanthi konsisten
Daya saing inti migunani, langka, ora bisa diganti lan angel ditiru
4. Kepiye nggawe perencanaan strategis miturut kahanan saiki
Nalika ngadhepi kahanan ekonomi sing bisa owah, kita nggunakake macem-macem alat analitis kanggo ngatasi masalah perencanaan strategis perusahaan
5. Pilihan strategi kompetitif perusahaan ing tahap saiki
Sinau saka kasus strategis sing sukses lan gagal saka perusahaan Tionghoa lan manca, netepake pinunjul strategis, lan pilih mode manajemen strategis sing cocog kanggo pangembangan perusahaan.


Wektu kiriman: Sep-18-2020