Ing tanggal 15 Oktober1919, WandeKai melu pameran Canton kaping 126.

01

01

01

Wektu: 15 nganti 19 Okt, 2019
Nomer Booth: 11.2D35-36E12-13
Pusat Perdagangan Luar Negeri China minangka institusi umum sing langsung ana ing sangisoré Menteri Perdagangan. Wiwit Pameran Impor lan Ekspor Tiongkok (uga dikenal minangka Canton Fair) didegake ing taun 1957, mula dadi tanggung jawab ngatur Pameran Canton. Sajrone Pameran non-Canton, dadi tuan rumah lan dadi tuan rumah macem-macem pameran, eksposisi lan ceramah, kayata Pameran Perabotan Internasional China (Guangzhou), Pameran Otomotif Internasional China, Pameran Impor lan Ekspor Komoditas China China lan rundingan investasi, lsp. China Asing Pusat Perdagangan uga duwe lan ngoperasikake balai pameran modern paling gedhe ing Asia lan pucuking jagad, Balai Pameran Pameran Canton sing ana ing Pulo Pazhou, Distrik Haizhu, Guangzhou. Kanthi luwih saka 50 taun pengalaman ngatur pameran, prestasi luar biasa lan layanan profesional, Pusat Perdagangan Luar Negeri China ngenggoni posisi penting ing industri pameran China.
Canton Fair minangka acara perdagangan internasional sing lengkap kanthi sejarah paling dawa, skala paling gedhe, macem-macem pameran sing paling lengkap, kehadiran pembeli paling gedhe, distribusi negara sumber pembeli sing paling jembar lan omset bisnis paling gedhe ing China.
Iki minangka platform sing luar biasa kanggo perusahaan Tionghoa kanggo njelajah pasar internasional lan basis teladan kanggo ngetrapake strategi China kanggo pertumbuhan perdagangan asing. Canton Fair dadi platform pertama lan paling penting kanggo promosi perdagangan asing China, lan barometer sektor perdagangan manca negara. Iki minangka jendhela, epitome lan simbol pembukaan China.
Produk umume dipérang dadi telung kategori: katup kuningan, kelengkapan kuningan, Produk HVAC. Posisi produk ing kelas dhuwur, kelas, nyoroti kaluwihan lingkungan, yaiku Amerika Utara, Eropa lan pasar konsumen maju liyane. Utamane ing Amerika Utara, Quarter Turn Supply Valve;Katup Pasokan Multi Turn; F1960 & F1807 Kuningan Fittings; Katup werni kuningan populer.


Wektu kiriman: Sep-18-2020