Mbantu mitra nggawe pasar

05

Tanggal 26,2018 Februari, Wakil Presiden Sales Lihong Chen ngunjungi mitra kerja jangka panjang Bromic Group. Upaya kudu digawe kanggo nyukupi kebutuhan mitra, mbantu mitra kanggo ngembangake pasar. Produksi utama kalebu: Katup Pasokan Turn Triwulan; Katup Pasokan Multi Turn;F1960&F1807 Fittings Kuningan ; Werni Kuningankatup lsp. Kayata Depot Ngarep, Apollo, Watts, tec. Pelanggan wareg karo produk lan layanan berkualitas tinggi.
Kita negesake prinsip perusahaan "First Customer, Quality Quality" lan bakal terus nggawe kerjasama bisnis sing tulus karo saben pelanggan.
Saiki masarakat minangka jaman bledosan informasi, perusahaan ing produk ora bisa dicegah kanggo saingan, kompetisi industri, kanggo sawetara perusahaan, iku apik banget. Amarga ana kompetisi, perusahaan nambah kualitas produk lan ningkatake kualitas layanan, lan konsumen entuk konsumsi lan layanan sing luwih apik utawa luwih kanthi dhuwit sithik….

Pasar minangka "ayak". Nalika industri berkembang lan maju, pasar uga menang kompetisi ing industri kasebut. China wis dadi pabrik pabrikan ing saindenging jagad, lan uga negara gedhe ing pabrikan pompa lan katup. Ing abad anyar, industri pompa lan katup China wis maju kanthi cepet, nanging uga ngadhepi persaingan lan tantangan sing abot.

Mung perusahaan pompa lan katup sing bisa ngerti kahanan industri saiki kanthi efektif lan jelas, terus nambah produke dhewe-dhewe, nguatake rasa kuatir, nguatake budaya perusahaan lan konsep layanan pasar….

Kanthi dorongan lan dhukungan saka kabijakan nasional, Shanghai, Fujian lan Zhejiang ngupayakake akeh kanggo promosi transformasi lan upgrade industri manufaktur pompa lan katup, kalebu sawetara perusahaan milik negara, perusahaan asing lan usaha patungan.

Prospek investasi industri katup China wiyar banget. Masa depan industri pompa lan katup wis jelas. Saka pengalaman jaman biyen, industri katup China paling endhek wis entuk lokalisasi. Perusahaan domestik ing bidhang tengah lan dhuwur wis mboko sithik ngganti impor kanthi keuntungan komparatif biaya, saluran lan layanan, lan diarep-arep bisa melu pasar internasional kanggo saingan ing pasar internasional.


Wektu kiriman: Sep-18-2020