Warta

  • The 1st Yuhuan Plumbing Valve Exhibition in 2021 will be held at the end of September

    Pameran Katup Pipa Yuhuan kaping 1 ing taun 2021 bakal dianakake ing pungkasan wulan September

    Yuhuan minangka kuthane ing Tiongkok. Ing taun 2020, nilai output industri katup pipa Yuhuan tekan 39,8 milyar yuan, kira-kira 25% saka total nilai output produk sing padha ing China. Produk diekspor menyang luwih saka 130 negara lan wilayah. Katup pipa paling gedhe ...
    Waca liyane
  • “The Fourteenth Five-Year” copper valve industry research and industrial strategic planning special research and analysis report

    Riset industri katup tembaga "Welas Welas Welas" lan laporan analisis lan analisis khusus perencanaan strategis industri

    "Rencana Lima Taun 14" minangka implementasi dhasar kanggo mbangun masarakat sing sugih kanthi cara kabeh kanggo modernisasi sosialis, "Rencana Lima Taun kaping 14" (2021-2026) minangka rencana lengkap sosialisasi konstruksi modernisasi lelungan anyar ...
    Waca liyane
  • The 3rd member meeting of the 6th Zhejiang Plumbing Valve Industry Association was successfully held

    Rapat anggota kaping 3 Asosiasi Industri Katup Pipa Zhejiang kaping 6 digelar kanthi sukses

    Asosiasi industri katup pipa Zhejiang, digawe ing wulan Maret 2003, disetujoni dening Komisi Ekonomi lan Perdagangan Provinsi lan didaftarkan dening Departemen Sipil. Sekretariat kasebut ana ing Kabupaten Yuhuan, Provinsi Zhejiang. Asosiasi iki minangka nirlaba, ekonomi lan ...
    Waca liyane
  • Shipping dilemma in May 2021

    Dilema pengiriman ing Mei 2021

    Ing sawetara dina pungkasan, warta babagan telat logistik sing disebabake rame ing pelabuhan Amerika Utara lan wektu ngenteni kapal kontainer terus-terusan terus. Pengirim ngarep-arep bisa nyuda pengaruh ing pasar logistik amarga nyetel kekurangan kapasitas kanggo memenuhi kabeh permintaan. On A ...
    Waca liyane
  • Brass Valve Industry Development Trend

    Tren Pangembangan Industri Katup Kuningan

    Minangka produk mekanik pendukung sing penting, katup kuningan lan kelengkapan kuningan akeh digunakake ing tenaga listrik, petrokimia, metalurgi, perlindungan lingkungan, batu bara lan bidang ekonomi liyane lan konservasi banyu, konstruksi kutha lan konstruksi infrastruktur liyane. T ...
    Waca liyane
  • In 2026, the market scale of control valve will reach US $12.19 billion

    Ing taun 2026, skala pasar katup kontrol bakal mencapai US $ 12,19 milyar

    Katup kontrol ngontrol aliran cairan, kayata gas, uap, banyu utawa senyawa, saengga variabel sing diprodhuksi dening proses regulasi bisa nyedhaki angka sing dikarepake. Katup kontrol minangka bagean sing paling penting ing loop proses kontrol, amarga penting banget kanggo ...
    Waca liyane
  • Water Treatment Valve Industry

    Industri Katup Pangobatan Banyu

    Ing taun-taun pungkasan, pamrentah pusat lan lokal terus nguatake kabijakan pamrentahan lingkungan, lan pengaruh COVID-19 nggawe konsumen saya nuntut perlindungan kesehatan lan lingkungan. Ing konteks iki, industri katup sing ngobati banyu bubar nuduhake ...
    Waca liyane
  • Accelerating industrial transformation and upgrading of valve industry

    Nyepetake transformasi industri lan nganyari industri katup

    Minangka bagean kontrol sistem transportasi cairan, katup duwe akeh fungsi, kayata cut-off, regulasi, pangalihan, pencegahan kontra arus, pangalihan, tekanan, lsp. Ana macem-macem jinis spesifikasi. Kanthi pangembangan teknologi katup sing terus-terusan, fie aplikasi ...
    Waca liyane
  • Wandekai set up the new producing line of HVAC System

    Wandekai nyiyapake baris produksi anyar Sistem HVAC

    Pemulihan ekonomi global minangka kedadeyan sing bisa ditindakake Kanthi skala vaksin lan panggunaan vaksin COVID-19, wabah kasebut diarepake bisa dikendhaleni kanthi efektif ing paruh pertama taun 2021, tanpa ana mutasi tartamtu, lan pemulihan ekonomi global bakal nyepetake . Ekonomi donya ...
    Waca liyane
  • Yuhuan:  Push Forward the Reform of Valve Industry Chain Integration

    Yuhuan: Push Forward Reformasi Katup Rantai Industri Katup

    Kutha Yuhuan minangka basis produksi lan ekspor paling gedhe katup tembaga tekanan menengah lan rendah ing China, sing dikenal kanthi jeneng "modal katup China". Ana luwih saka 1300 perusahaan pipa lan katup manufaktur lan perusahaan pamrosesan ing kutha iki, kanthi nilai output taunan ...
    Waca liyane
  • Since the beginning of the 2021, the price of brass bar has caused social concern

    Wiwit wiwitan taun 2021, rega bar kuningan nyebabake keprihatinan sosial

    Wiwit wiwitan taun 2021, rega bar kuningan nyebabake keprihatinan sosial. Sawise Taun Baru, rega bar kuningan saya mundhak, luwih saka 17%. Perlu dielingake yen sawise Festival Musim Semi ing taun 2021, rega tembaga terus saya mundhak lan regane kena rekor liyane ...
    Waca liyane
  • Facing the influence of COVID-19

    Ngadhepi pengaruh COVID-19

    Pengaruh COVID-19 ing taun 2020. Biaya pengiriman barang ing antarane China lan Eropa saya mundhak amarga kunci pandemi nyebabake ledakan blanja online, lan kekurangan kontainer transportasi kosong lan staf pelabuhan sing kasedhiya ngganggu perdagangan global. Harga kontainer pengiriman wis reco ...
    Waca liyane